Yleistä

Uudet nettisivut!

Jihuu – tässä ne nyt on! Mun uudet nettisivut! Mikä fiilis… saatoitte Instagramista huomata, että näitä on rakenneltu tässä pikkuhiljaa mutta nyt ne ovat sitten tässä. Mitä sä tykkäät? 

Olen nähnyt aikaa ja vaivaa näiden sivujen eteen ja toivon, että ne olisivat selkeät ja simppelit mutta sellaiset, että löydät sieltä tarpeellisen tiedon. Mielelläni kuulisin sun palautettasi mun uusista nettisivuista eli kommentoi alle rohkeasti. Jos et halua kommentoida ns. julkisesti, niin voit laittaa mulle sähköpostia.

Sivuiltani löydät lisätietoa siitä, mikä on doula ja mitä doulan toimenkuvaan kuuluu. Kerron myös itsestäni ja palveluistani. Ja vihdosta viimein olen myös saanut luotua hinnaston palveluistani. Kuten jo aiemmin Instagramissa kerroin, niin en anna enää työstäni alennuksia, sillä haluan, että saat parasta mahdollista palvelua ja minä saan tehdystä työstä oikeudenmukaisen palkan. Ethän säkään anna palkanalennusta sun pomolle?

Toki voit aina kääntyä puoleeni, jos tarvitset maksuaikaa – sovitaan yhdessä joustava maksusuunnitelma.

Ihanaa, että olet tullut lukemaan blogiani – kiitos! Jos haluat tukea mun unelmaa, niin olisi tosi mahtavaa, jos kävisit tykkäämässä mun Facebook-sivuista. Instagramissa löydät minut nimellä @merrymommydoula ja olisin äärettömän kiitollinen, jos alkaisit seurata mua.

Kiitollisena,

Jelena Munkki – olisinko sun doulasi

PS: Lukaise ihania ja mun sydäntä lämmittäviä asiakaspalautteita – näistä mä saan voimaa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *