Doulan sydän on siellä, missä sitä tarvitaan.

Hetki, jona äiti nostaa lapsen rinnalleen, on ihmeellinen ja taikaa täynnä.
Tunnelma on hauras ja hiljainen.

Olen Jelena Munkki, sisko, vaimo ja kolmen lapsen äiti Porin kupeesta, Ulvilasta (Satakunta). Perheeseemme kuuluu myös kaksi lemmikkikoiraa. Päätyökseni olen vakituinen siivooja Ulvilan kaupungilla.

Teen lähinnä viikonloppuisin ns. kevytyrittäjänä doulakäyntejä kuten myös toimin doulana sairaala- ja kotisynnytyksissä. Toimin perheille kotiapu-doulana sekä hoidan kodin ylläpitosiivoukset kaikille kotitalouksille.

Doulatöitä on harvakseltaan, ja minulle onkin oma koti ja perhe kaiken edellä. Silti minulla on aina aikaa satunnaisille doula-asiakkaille. Pystyn myös tekemään 4 viikon synnytyspäivystystä.

Minua kuvaillaan usein sanoilla:

 • lämmin
 • valovoimainen
 • valontuoja
 • helposti lähestyttävä
 • lempeä ja
 • rakastettava

Nauran usein itku herkässä mahani kipeäksi huonoillekin jutuille, menen kananlihalle musiikista, liikutun tunteikkaasta katseesta, tunnen surun sieluni jokaisessa sopukassa sen kohdatessa läheltä ja rakastan puhua tuntikausia hyvän ruuan ja juoman äärellä. Jos arvostat karjalaislähtöistä räiskyvää persoonaa, olen etsimäsi doula. En ole täydellinen, mutta onko ihminen sitä koskaan?

Doulaan tällä hetkellä Satakunnan alueella Satasairaalassa sekä kotisynnytyksissä. Doulakäyntejä voin tehdä Tampereelle, Raumalle ja Huittisiin. Ota rohkeasti yhteyttä, voin matkan osalta vähän joustaa.

Koulutuksillani olen kerännyt osaamista, jonka haluan antaa käyttöösi.

Imetysohjaajan koulutus - alkaa 2021
DONAn koulutettu doula, 2018
Homeopatian käyttö raskausaikana, xxxx
Minustako doula -kurssi, 2016

Olen myös jäsen seuraavissa järjestöissä:

Tässä 5 syytä palkata Doula

 1. vierelläkulkijaksi ja päätöstesi tueksi
 2. imetystä turvaamaan ja tietoa tuomaan
 3. mielenterveytesi vuoksi
 4. parisuhteen tueksi
 5. hallinnantunne synnytyksessä tuo tyytyväisyyttä